Allround groen medewerker

Vacature

Buiten werken en slapen als een roos!

Wat ga je doen?

Een prachtige bedrijfstuin is de perfecte manier om een goede eerste indruk te maken op bezoekers en klanten. Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de bedrijfstuinen van onze klanten er het hele jaar mooi en gezond uitzien? Als groenmedewerker werk je meestal buiten in de frisse lucht en omgeven door de natuur. Heb je op dit moment nog een kantoorbaan maar wil je daar eigenlijk mee stoppen dan is dit een mooie kans om het roer om te gooien. Heerlijk buiten werken en ’s nacht slapen als een roos.
Groenonderhoud

Wat vragen we van je?

Als groenmedewerker ben jij degene die ervoor zorgt dat bedrijfstuinen er altijd prachtig uitzien. Je hebt een liefde voor planten, bloemen en de buitenlucht. Het is belangrijk dat je weet welke planten er zijn en begrijpt hoe ze gezond kunnen groeien.

Je taken omvatten het onderhouden van tuinen door zorgvuldig te snoeien, bemesten en onkruid te verwijderen.

Als groenmedewerker werk je vaak zelfstandig. Je moet in goede conditie blijven, want het werk kan fysiek veeleisend zijn. Vriendelijkheid naar klanten is ook belangrijk.

Flexibiliteit is een must in jouw werk. Of het nu gaat om verschillende werktijden of weersomstandigheden, de natuur volgt geen standaard kantoortijden, en jij past je daaraan aan om de tuinen er op hun best uit te laten zien.

Wat bieden wij?

Welkom in onze no-nonsense werkomgeving! Wij bieden niet alleen een marktconform salaris maar ook een dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden zoals de opbouw van je pensioen. Geniet van 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Ons diverse werk brengt je naar verschillende locaties, waar zichtbaar resultaat jouw motivatie versterkt. Ontspan op vrijdagmiddagen met een gezellige borrel rond de vuurkorf. Bij ons is iedereen welkom, van 16 jaar tot 65+ en van alle nationaliteiten. Ons bedrijf is centraal gelegen tussen Ermelo, Harderwijk en Putten en goed bereikbaar. Ontdek de veelzijdigheid van een carrière bij ons bedrijf!